Occasion Noord

CONSIGNATIE VERKOOP

ZORGELOOS UW AUTO VERKOPEN

Uw auto verkopen in uw bezit zonder zorgen? Ook dit behoort tot de ruime mogelijkheden bij Occasion Noord.

Wij reinigen, adverteren en bieden uw auto aan compleet naar uw wens. Na onderling overleg overeenstemmen wij een marktconforme prijs en gaan wij onze uiterste best doen om uw auto te verkopen. Wij nemen alles over. Het enige wat u nog rest, is wachten tot uw auto de juiste eigenaar heeft gevonden. Wil de nieuwe eigenaar een poetsbeurt, nieuwe APK of de auto afgeleverd met een onderhoudsbeurt? Ook dit wordt door ons geregeld in goed overleg met u en de klant.

Hierdoor ervaart u geen storende telefoontjes of tijdverspillende biedingen. Ook kunnen wij een potentiele koper de mogelijkheid bieden om een auto in te ruilen op uw auto. Hierdoor is uw auto verkopen nog nooit zo efficiënt en aantrekkelijk geweest!

RDW ERKEND

Occasion Noord is RDW erkend, hierdoor verloopt de in- en verkoop van occasions nóg sneller en kunnen wij alles zelf direct met u afhandelen.

VEELZIJDIGE DEALER

Met ons brede dienstenpakket kunnen we bij Occasion Noord altijd de helpende hand bieden bij de in- en verkoop, import en inruil van occasions.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Met onze inruiltool vult u gemakkelijk en snel online de nodige informatie in over uw auto. Na een beoordeling, ontvangt u direct een passend bod via de mail of telefoon.

Chat openen