Occasion Noord

IMPORT van auto’s

GRENZELOOS ALS HET GAAT OM AUTO’S

Een van onze sterke kanten is het importeren van auto’s uit de buurlanden. Dit kunnen wij geheel compleet verzorgen. Dit houdt in:

U kunt uw wensen aangeven en het gewenste budget. Wij gaan onze kanalen na over de grens en zullen uiteindelijk met enkele voorstellen komen. Uit deze voorstellen kunt u uiteindelijk de keuze maken en gaan we over tot afhandeling. Ons streven is dan ook dat u in enkele weken uw auto compleet op kenteken afgeleverd heeft. Het is door de jaren al duidelijk geworden dat mensen steeds vaker voor import auto’s kiezen. In Duitsland staan de auto’s voornamelijk bekend door hun keurige onderhoudshistorie met A-merk onderdelen.

Ook is de TUV-keuring behoorlijk strenger dan de Nederlandse APK. Ook kiezen ze vaak voor uitgebreidere optielijsten. Het streven is dan ook om u uw nieuwe auto nóg aantrekkelijker aan te bieden en dan met nóg meer opties.

Uw wensen zijn onze uitdaging.

RDW ERKEND

Occasion Noord is RDW erkend, hierdoor verloopt de in- en verkoop van occasions nóg sneller en kunnen wij alles zelf direct met u afhandelen.

VEELZIJDIGE DEALER

Met ons brede dienstenpakket kunnen we bij Occasion Noord altijd de helpende hand bieden bij de in- en verkoop, import en inruil van occasions.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Met onze inruiltool vult u gemakkelijk en snel online de nodige informatie in over uw auto. Na een beoordeling, ontvangt u direct een passend bod via de mail of telefoon.

Chat openen