Occasion Noord

INKOOP van auto’s

BETROUWBAAR, SNEL EN EFFICIENT UW AUTO VERKOPEN

Heeft u geen zin om uw auto aan te bieden op de bekende platformen? Bij Occasion Noord is het mogelijk om uw auto aan te bieden.
Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij hiervoor een inkooptool. In deze handige tool kunt u vrijblijvend uw autogegevens invullen. Hieruit zal een bod volgen die wij marktconform vinden. Uiteraard is dit onder voorwaarde van zicht en proefrit.

Bij een onderling akkoord, wordt voor u alles ter plekke afgehandeld.
Het wil uiteraard voorkomen dat een auto niet in ons plaatje past. Wij hebben hierin een ruim netwerk opgebouwd in alle soorten auto’s. Hierdoor kunnen wij alsnog een goede poging doen om uw auto rechtstreeks verder aan te bieden. Hierdoor kunt u uw auto vaak alsnog snel verkopen.

RDW ERKEND

Occasion Noord is RDW erkend, hierdoor verloopt de in- en verkoop van occasions nóg sneller en kunnen wij alles zelf direct met u afhandelen.

VEELZIJDIGE DEALER

Met ons brede dienstenpakket kunnen we bij Occasion Noord altijd de helpende hand bieden bij de in- en verkoop, import en inruil van occasions.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Met onze inruiltool vult u gemakkelijk en snel online de nodige informatie in over uw auto. Na een beoordeling, ontvangt u direct een passend bod via de mail of telefoon.

Chat openen