Occasion Noord

ZOEKOPDRACHTEN

DE PERFECTE AUTO ZOEKEN IS ONZE SPECIALITEIT

Bij Occasion Noord is het mogelijk om uw zoekopdracht in te dienen. Heeft u wensen en kunt u uw juiste auto niet vinden voor de juiste prijs?
Wij maken hier graag onze uitdaging van. In goed overleg zetten we al uw eisen duidelijk op een rijtje.

Daaruit nemen we uiteraard het te besteden budget mee. Het kan soms voorkomen dat u onverwachts een andere auto zoekt. Denk hierbij aan gezinsuitbreiding. Wij gaan de zoektocht aan voor u! Hierbij houden wij rekening met de reputatie van de desbetreffende motortypes, merk en modellen. Zo kunt u door de jaren heen genieten van een auto waarbij de kans op mankementen zo minimaal mogelijk is. Het kan ook voorkomen dat u al duidelijk voor ogen heeft wat voor auto u wil. Ook dan proberen hier de beste auto bij te zoeken.

Hiervoor hebben wij een ruim netwerk opgebouwd. Uiteraard staan onze standaarden dan ook voorop.

Uw glimlach is ons doel, uw auto is onze passie!

RDW ERKEND

Occasion Noord is RDW erkend, hierdoor verloopt de in- en verkoop van occasions nóg sneller en kunnen wij alles zelf direct met u afhandelen.

VEELZIJDIGE DEALER

Met ons brede dienstenpakket kunnen we bij Occasion Noord altijd de helpende hand bieden bij de in- en verkoop, import en inruil van occasions.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Met onze inruiltool vult u gemakkelijk en snel online de nodige informatie in over uw auto. Na een beoordeling, ontvangt u direct een passend bod via de mail of telefoon.

Chat openen