Occasion Noord

ONZE OCCASIONS

HET JUISTE MERK, DE JUISTE UITVOERING EN PRIJS!

Hier is waar het om draait bij Occasion Noord. De juiste auto vinden, in de juiste uitvoering en dan vooral voor een goede en scherpe prijs. Wij zijn continu op zoek naar auto’s die in ons plaatje passen. Wij houden van duidelijkheid en willen 100% achter de auto’s staan die we verkopen.

Hiervoor heeft Occasion Noord ervoor gekozen om zich te focussen op het jongere segment auto’s. Het betreft hier dan ook vaak jonge auto’s van een eerste eigenaar, die keurig onderhouden zijn. Door de jarenlange ervaring in de werkplaats als eerste monteur en APK keurmeester, wordt er bij ons veel aandacht besteed aan de inkoop. Ook op technisch vlak controleren wij onze occasions grondig, voordat deze door ons in de verkoop geplaatst worden. Hierdoor kunnen wij u een jonge betrouwbare auto aanbieden die met veel zorg is ingekocht.

Uiteraard is bij de aankoop van uw nieuwe auto bij Occasion Noord het ook mogelijk om uw auto in te ruilen. Hierover worden duidelijke overeenkomsten opgesteld, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Deze inruilauto’s worden dan ook alleen aangeboden als wij deze in ons plaatje vinden passen.

Let op: reserveringen van occasions worden alleen gedaan na een overeengekomen aanbetaling voor het desbetreffende voertuig.

RDW ERKEND

Occasion Noord is RDW erkend, hierdoor verloopt de in- en verkoop van occasions nóg sneller en kunnen wij alles zelf direct met u afhandelen.

VEELZIJDIGE DEALER

Met ons brede dienstenpakket kunnen we bij Occasion Noord altijd de helpende hand bieden bij de in- en verkoop, import en inruil van occasions.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Met onze inruiltool vult u gemakkelijk en snel online de nodige informatie in over uw auto. Na een beoordeling, ontvangt u direct een passend bod via de mail of telefoon.

Chat openen